ΑΠΟ ΤΟ 2016

Performance Built Parts

Η εταιρεία μας Performance Built Parts είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βελτιωτικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και ιδρύθηκε το 2016 με έδρα την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Όντας πελάτης της Performancebuiltparts.com μπορείτε να είστε σίγουροι ότι συνεργάζεστε με μία αξιόπιστη ελληνική εταιρία.

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, με φιλική διάθεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, καθώς και η προσφορά των καλύτερων τιμών της αγοράς.

Ελέγχουμε καθημερινά, ώστε να έχουμε τις καλύτερες τιμές και παράλληλα βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους προμηθευτές μας ώστε να πετυχαίνουμε τις καλύτερες συμφωνίες.

Η αναζήτηση μας, είναι διαρκής, για ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα.

Για να ανταποκριθούμε, λοιπόν καλύτερα στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα Performancebuiltparts.gr, προκειμένου να διευκολύνουμε τις αγορές σας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά για την πώληση βελτιωτικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων με στόχο την όσο το δυνατόν πιο εύκολη ηλεκτρονική αγορά και αποστολή των προϊόντων προς τους πελάτες μας.

Ο κατάλογος των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο ένα μικρό δείγμα όλων των διαθέσιμων εξαρτημάτων, αν ψάχνετε για κάποιο προϊόν που δεν περιλαμβάνεται στον ιστότοπο μας, ενημερώστε μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.

Με μεγάλη εμπειρία στην βελτίωση των αυτοκινήτων και των βελτιωτικών προϊόντων που ξεκίνησε το 2007, έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο σχέσεων με τους προμηθευτές μας εντός και εκτός Ελλάδας εξασφαλίζοντας ότι μπορούμε γρήγορα και αξιόπιστα να παρέχουμε βελτιωτικά ανταλλακτικά που δεν υπήρχαν ποτέ στο παρελθόν.

Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας ή την εταιρεία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο +30 210 5903 376 ή μέσω e-mail στο sales@performancebuiltparts.gr.